Lång teori om Melissa Hastings

image

Alison var involverad i det här med Ian och Melissa gjorde det klart för genne att hon skulle hålla avstånd från hennes pojkvän, men Ali fortsatte sneaka runt med honom framför Melissa. Hon blev ju såklart trött på allt, i alla fall det här med att tävla med Alison om sin egen pojkvän. Hon vill alltid vara den som är bäst i allt, så varför skulle det vara så konstigt om hon ville göra sig av med Ali genom att döda henne?

Bevis:

-S1x21, Melissa och Ian pratar med en gammal tant om Hilton Head och de båda säger olika saker när de berättar om deras rum. Spencer frågar Melissa om hon ens var på Hilton Head och sedan springer Melissa iväg. 

-När Ian försöker döda Spencer i klocktornet, säger hon "Om du älskar min syster så skulle du aldrig göra såhär" och han svarar "Jag gör det här för att jag älskar din syster". Jag tror att Melissa sa till honom att han skulle döda henne för att det var en del i deras A-plan, efter att både Spencer och Ali har haft en affär med honom.

-Melissa bryr sig ju inte alls om Spencer. Spence säger ju i en scen med hennes mamma, att "Melissa skulle inte ens säga till om mitt hår brann!"

-Melissa var aldrig gravid, men hon kanske istället använde den "ursäkten" som 1) Det där med Alisons mord eller 2) Ian's död.

-"Alison + Ian" - trädet brann ner utanför hennes föräldrars hus vid sjön. Förmodligen var det Melissa.image

-Hon var The Black Swan och sa att hon hade fått ett brev om att hon skulle utföra det. A hade en teckning på hur klänningen skulle se ut och den skulle passa Melissa perfekt - vem skulle veta hennes storlekar om inte henne själv?

-När hon förklarade för Spencer och henne mamma varför hon var på maskeraden så blev hon otroligt emotionell och var tvungen att bli "ursäktad". Men om man kollar på hennes ansiktsuttryck när hon går iväg så ser hon helt normalt glad ut.

-När Spencer kommer hem för att visa Melissa om fjädern hon hittade i hennes lägenhet, står Melissa där och hackar grönsaker med en stor kniv.

-När tjejerna går igenom hennes garderob så hittar de:

1. En röd kappa

2. Att hennes garderob är fullständigt organiserad och perfekt.

3. Ett par boots, precis som de boots man ser A har i en slutscen.


image

-A och Melissa har likadana datorer.

-Om man tittar på S3x04 så står A vid flygplatsen och man hör en speakerröst säga "Flyg till PhiladelphiaI är på ingående" och då stänger A sin dator (Melissas dator) och går. 


image

-Melissa bor i Philadelphia och många ledtrådar gör så att tjejerna åker dit.

-Tjejerna söker upp numret Alison fått meddelanden ifrån och de leder dem till ett ställe där Melissa jobbat på.

-I en intervju med A: "Går du på Rosewood?" Svar: "Jag har gjort". Melissa har!

-Hon syns på filmen när hon stormar in i Ali's rum och är jättesur och frågar vart hon är.

-Just efter att Spencer visat henne videon och säger att hon ska ringa polisen om hon inte får en förklaring av Melissa så säger Melissa: "Var försiktig med vad du ger till polisen, för dina vänner kan råka illa ut i så fall." Och det säger hon med självförtroende. Jag tror att hon har filmerna på när tjejerna håller på med graven och sånt, som hon själv skulle kunna skicka in i försvar till sig själv. 

-Hon frågar Spencer om Aliäs väska. Vad har hon med det att göra?

- Toffee tango läppstiftet och Toffee glass är en länk mellan Melissa och Mona.
image


-Jag har läst at Melissas bil var i ladan där Emily höll på att dö.

-Melissa ger vibbar av att hon är mentalt sjuk. Hennes humör är otroligt obalancerat.image

Vad tror ni? Vill ni ha fler såna här teorier?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: